Identification_Small

اهمیت شناسایی جامع دارایی‌های مهم سایبر-فیزیکی در زیرساخت‌های حیاتی

به گزارش واحد تخصصی آگاهی‌بخشی سایبر صنعتی شرکت پیشگامان امن آرمان(امان) جن ایسترلی مدیر آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات‌متحده اخیراً در مورد شروع اقدامات اساسی برای شناسایی جامع «دارایی‌های سیستمی مهم » در زیرساخت‌های حیاتی صحبت کرده است. هدف از این برنامه مهم محافظت از زیرساخت‌های حیاتی و دارایی‌های آن‌هاست که باید در برابر تهدیدات سایبری محافظت شوند. این موضوع اهمیت توجه به مقوله شناسایی دارایی‌های حیاتی در زیرساخت‌های صنعتی و سازمان‌های کشور را مشخص می‌کند که یکی از راهبردهای اصولی شرکت پیشگامان امن آرمان در پروژه‌های مدیریت مخاطرات سایبر-فیزیکی است و به  مشتریان امان ارائه می‌شود. مدیر آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات‌متحده بیان کرده است که چه این برنامه به شکل قانونی لازم‌الاجرا شود و چه قانونی نشود، شناسایی دارایی‌ها بر اساس ارزش‌گذاری‌های  اقتصادی، حوزه‌های شبکه‌ای و دامنه‌ها‌ی منطقی به‌عنوان اقدامات حیاتی ملی انجام خواهد گرفت.

درواقع  این آژانس قرار است از  اختیارات وزارت امنیت داخلی  ایالات‌متحده برای جمع‌آوری داده‌های مرتبط با این دارایی‌ها استفاده کند. این آژانس حتی برنامه‌های دقیقی برای شناسایی این دارایی‌ها در بخش‌های خصوصی دارد. وزارت امنیت داخلی  ایالات‌متحده آمریکا پایگاه‌ داده‌ای را برای این کار ایجاد نموده است و مجاز به استفاده از این پایگاه داده برای تدوین برنامه‌ها و سیاست‌های  مرتبط با این اقدامات است.

 بر اساس تجارب ما در امان، یکی از چالش‌های شناسایی دارایی‌های سایبر-فیزیکی در صنایع کشور در بخش‌های خصوصی دیده می‌شود که رویه همکاری‌های مطلوب با نهادهای دولتی را در حال حاضر ندارند. تجارب چنین پروژه‌هایی و تحلیل و آسیب‌شناسی این پروژه‌ها در واحد امن سازی امان به مشتریان ما این اطمینان را می‌دهد که بتوانیم بر اساس به‌روش‌های دنیا و بر اساس استانداردهای مورد تائید داخلی این چالش‌ها را در حوزه ارتقاء امنیت سایبر-فیزیکی سازمان‌ها و صنایع به حداقل برسانیم.

جهت مطالعه کامل خبر اصلی به این سایت مراجعه کنید.

با امان همراه باشید تا از اخبار تخصصی به‌روز حوزه امنیت سیستم‌های کنترل و اتوماسیون صنعتی آگاه شوید.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments